Over the Summer break, Worsley Primary Schools EYFS area underwent a complete transformation. The play area was cleared of all over grown plants and shrubs and completely leveled to avoid pooling.

New G5 Astro turf was laid to create an all year round green space for the children. Sleepers were added to separate this new EYFS area from the main field and steps have been added.

This new vibrant environment has been created to give the children more learning space utilising the fence area for decoration and learning opportunities such as numbers and alphabet hangings.

We have taken some pictures of the site before and after the building work. For a live view, please come along to our open mornings. You can find out more about these dates on our news page.

Galleries

Please click on the thumbnails for a larger view.

Before:

After: